Bliss - Nekem - Neked

Az 5-ös személyes év

5Hiszek a számok rezgésében, ezért sokat foglalkozom azzal, hogy egy-egy személyes évet hogyan befolyásol az adott szám rezgése. Ezek az írások saját tapasztalaton is alapulnak és azon, amit tanultam a számok minőségéről. Talán neked is segít, hogy felkészülj egy adott év ajándékaira és kihívásaira, vagy összegezni tudj egy korábbi évet.

Az 5-ös személyes év a változás, változatosság és a váratlan helyzetek éve. 🙂 Nagyon szerettem az 5-ös évemet, nagyon jó dolgok történtek velem akkor. A szabadság és utazás éve. Az azt megelőző 4 év “terhei”, feszültségei ebben az évben kioldódnak. A szórakozásé a főszerep. Tele van mozgással és ebből adódóan változással.

Az 5-ös személyes év témái még az értelem, az érzékek és az emberiség kérdése. Megjelenik az ember a lélek színterén, s a jobb- és bal agyféltekét most könnyebben hozzuk harmóniába. Fontos a tanulás, az információ gyűjtés, hogy új dolgokat tanuljunk meg, s még inkább megértsünk valamit a világ működéséből. Fontos, hogy az érzékeink kiéleződjenek, kinek így, kinek úgy. Valaki féktelen szórakozásba kezd, más a belső érzékelését fejleszti. Feléled bennünk a vágy, hogy az élet teljességét megismerjük, megtapasztaljuk.

Ez az év nem arról szól, hogy hosszú távú terveket szövögessünk, a pillanatot éljük meg, a pillanatnyi helyzetek adta lehetőségek szerint érdemes dönteni. Mindaz, ami már nem okoz örömöt számunkra, ebben az évben kedvünkre megváltoztathatjuk, mert támogatva vannak a vágyaink, legyen ez egy új állás, egy párkapcsolat, egy költözés, vagy egy más országban való letelepedés.

Ez az év tele van kalanddal és mi magunk is nyitottabbá válunk. A lehetőségek szabadon áramolnak az életünkben, és most rajtunk a sor, hogy eldöntsük, hogy melyekkel élünk és melyek hagyunk elveszni. Könnyebben tudunk olyan helyzetekre nemet mondani, amibe korábban belementünk volna, vagy beleragadtunk volna. Önfeledtté és szabadabbá válunk. Azt érezhetjük, hogy az élet a mi oldalunkon áll, és nagyon jól sikerül a szelet a vitorlánkba befogni.

5-ös szám3Az 5-ös személyes év kihívásai lehetnek a türelmetlenség és nyugtalanság. Aki nem szereti a váratlan fordulatokat és meglepetéseket, annak ez az év nehezebb lesz, mert szükségünk van a rugalmasság kialakítására. Még akár percről percre is megváltozhatnak dolgok, ezért érdemes elengedni a ragaszkodást.

Ebben az évben könnyedén, minden erőfeszítés nélkül tudod a lelked útját járni, s közben ösztönösen fontos, hogy élvezd az életet. Egy kicsit “igenemberré” válhatsz, aki szinte minden lehetőségre igent mond, mert fontosak számára az élmények.

Az ezt megelőző 4-es év befelé forduló, befelé figyelő évéből a figyelem kiárad, s vele együtt áradunk mi is. Az 5-ös év olyan, mint a tél után érkező tavasz. Rügyeznek a fák, az emberek újra kidugják a fejüket a házakból, megtelnek az utcák. Újra vidáman csivitelnek a nők, s a férfiak bátrabban kezdeményeznek.

Hogyan számold ki, hogy hányas éved van? Adott valaki, aki 01.05-én született. Az ő személyes éve 2015.01.05. – 2016. 01.05-ig fog tartani. Tehát a jelen időszakra vonatkozóan a következőképpen számoljuk ki az évét:

2+0+1+5+1+5 = 14  1+4=5 Így láthatjuk, hogy az illető jelenleg a 5-ös évét éli. Te hányas évben tartasz?

Varázslatos utazást! 🙂

Kammerer Edina Bliss

Szerzői és minden jog fenntartva. Megosztható változtatás nélkül. Minden egyéb terjesztés engedélyköteles.

www.blissragyogas.hu

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!