Bliss - Nekem - Neked

A 6-os év rezgése

6Hiszek a számok rezgésében, ezért sokat foglalkozom azzal, hogy egy-egy személyes évet hogyan befolyásol az adott szám rezgése. Ezek az írások saját tapasztalaton is alapulnak és azon, amit tanultam a számok minőségéről. Talán neked is segít, hogy felkészülj egy adott év ajándékaira és kihívásaira, vagy összegezni tudj egy korábbi évet.

A 6-os személyes év kulcsszavai: az otthon, a család, a felelősség és a szolgálat. A szolgálat  kérdésével együtt jár az alázat tanulása is. A 6-os szám rezgésével megérkezik a szolgálat vágya, a gondoskodás másokról, akár öregekről, akár gyerekekről, akár bármilyen önzetlen szolgálatban is megnyilvánulhat ennek az évnek az energiája.

A 6-os év alkalmas tartós kapcsolatok kialakítására, emberekkel való megismerkedésre, az emberi kapcsolataink bővítésére, kiszélesítésére. Akinek valamilyen praxisa van, vagy szeretne elindítani egyet, a 6-os év az emberek bevonzásában nagyon támogató erő tud lenni. Ugyanakkor a meglévő kapcsolatainkat is segít elmélyíteni. Kevés idő jut a személyes vágyaink kielégítésére, hiszen folyamatosan a kötelezettségeink, a felelősségvállalásunk helyeződik a fókuszba.

Ha szerelmesek leszünk, férjhez megyünk, gyerekeket szülünk, mert ez a 6-os szám rezgése a Vénusz támogatását élvezi. Ahol eddig viszály volt jelen, most elsimul, könnyebben tudunk harmóniát teremteni. Azok a párkapcsolatok, házasságok, amelyek nehézkesek, amelyek tele vannak szenvedéssel és elillant belőlük a szeretet, gyakran érnek véget a 6-os évben. Leginkább azokról a kapcsolatokról van szó, amelyek a szülői minták alapján működnek, de a tudatosság megóvja a kapcsolatainkat.

A 6-os személyes évben lehetőségünk nyílik a függőségeink rendezésére. Akinek feladata van a függőségek kezelésével, ebben az életben sorra tapasztalhat meg olyan kihívásokat, amelyek ezt a területet piszkálják meg az életében. A függőség erős önszeretet hiányból fakad, s a 6-os év rezgése segít abban, hogy most harmóniában és szeretettel elsimítsuk azokat a félelmeket, árnyakat, amelyek elválasztanak a saját szeretetünktől. Akár függhetünk egy olyan szereptől is, amiben úgy érezzük, hogy jók vagyunk, vagy amitől hasznosnak érezzük magunkat, amit a hétköznapok során jól begyakoroltunk már, így erre a területre sokkal több figyelmet szentelünk (pl. anyaság). Azon a területen, ahol a függőség megjelenik, ott erős kihívásokra számíthatunk.

6-os szám2A 6-os év legfontosabb témája az emberi kapcsolatok értéke, mértéke és fajsúlya. Fontos, hogy letisztázzuk, hogy melyek az energiapazarló kapcsolataink, melyek azok, amelyekben minőségi időt szeretnénk tölteni, melyek azok, amelyek táplálnak, s melyek azok, amelyeknek megfelelésből, kötelezettségből teszünk csak eleget. Azt is érdemes megfigyelni, hogy az az energia, amit egy kapcsolatba belefektetünk, az viszonzásra talál-e? Ugyanis, ha az energiánkat egy olyan kapcsolatba töltjük, mint ami egy feneketlen kúthoz hasonlít, azt fogjuk érezni, hogy csak adunk és adunk, s el fogunk fáradni, mert nem talál viszonzásra a szeretetünk. Ez egy barátságban is nagyon fontos kérdés, és nem arról van szó, hogy folyamatosan várunk cserébe valamit a szeretetünkért, hanem arról, hogy bevalljuk-e magunknak őszintén, hogy csak egyoldalú-e ez a kapcsolat? Ha igen, akkor ez inkább rajongás, mint szeretet, s így próbáljuk meg megosztani a szeretetünket és a figyelmünket olyanokkal, akiknek ez fontos és igénylik.

Az otthon és a család kérdése is előtérbe kerül a 6-os személyes évben, így minden idetartozó kérdés, gondolat, letisztázni való most esedékes. Átgondolhatjuk, hogy milyen hagyományokat szeretnénk tovább vinni a saját családunkba azok közül, amit otthonról hozunk. De alkalmas idő lakásfelújításra, otthon átrendezésre, a harmónia megtalálása a személyes terünkben. Folyamatosan alakítgathatjuk, csinosítgathatjuk az otthonunkat, össze-vissza tologathatjuk a bútorokat, mígnem megtaláljuk mindennek a pontos helyét (magunkban is). A 6-os év kihívása, hogy ebben a nagy családi rendrakásban elidegenedünk a szüleinktől, mert rálátunk olyan mintákra, amelyeket tőlük vettünk át, s emiatt akár tudattalanul is hibáztathatjuk őket.

A 6-os évben visszakaphatjuk az emlékeinket, sokan a gyerekkorukból csak halvány emlékeket őriznek, mert “törölték” azokat, azonban ahogyan a család kérdésével egyre többet foglalkozunk, úgy térnek vissza az emlékeink is. Felnőttkorban jobban meg tudjuk érteni a szüleinket, s ha megértjük, hogy mit, miért tettek, könnyebb megbocsátani nekik.

Hogyan számold ki, hogy hányas éved van? Adott valaki, aki 02.05-én született. Az ő személyes éve 2015.02.05. – 2016. 02.05-ig fog tartani. Tehát a jelen időszakra vonatkozóan a következőképpen számoljuk ki az évét:

2+0+1+5+2+5 = 15  1+5=6 Így láthatjuk, hogy az illető jelenleg a 6-os évét éli. Te hányas évben tartasz?

Varázslatos utazást! 🙂

Kammerer Edina Bliss

Szerzői és minden jog fenntartva. Megosztható változtatás nélkül. Minden egyéb terjesztés engedélyköteles.

www.blissragyogas.hu

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!