Bliss - Nekem - Neked

A 7-es év rezgése

7Hiszek a számok rezgésében, ezért sokat foglalkozom azzal, hogy egy-egy személyes évet hogyan befolyásol az adott szám rezgése. A 7-es év az átmenet éve, azt jelenti, hogy minden változik, s azt tanítja, hogy fogadjuk el a változásokat, mert minden változás a lélekből indul el, s egy magasabb erő hívja életre bennünk. A 7-es szám ugyanakkor az elmélyülés és a tapasztalás száma, tehát egy 7-es évben sokat tapasztalunk azért, hogy mélyebben megértsük azokat a helyzeteket, embereket, amik/akik kapcsolódnak hozzánk.

A 7-es évben a spiritualitásunk előtérbe kerül, sokkal intenzívebben és erőteljesebb érezhetjük, hogy több ez a világ, mint amit a két szemünkkel felfogunk belőle, az érzékeink kiélesednek, felerősödnek az intuícióink, s gyakori, hogy ilyenkor kezdünk el érdeklődni a lélek iránt, s megragadják a figyelmünket különbözős spirituális tanok, amelyekben szeretnénk elmélyülni.

A 7-es egy misztikus szám, a hétnek 7 napja van, a szivárványnak 7 színe van, s 7 csakránk is van. A földi teljesség számának is tartják. Éppen ezért ezt az évet a bizalom és a szeretet kimutatása, s ennek megtanulása motiválja. Sokkal közvetlenebbek és nyitottabbak vagyunk a 7-es évben, ez egy kifelé áradó, kifelé figyelő minőség.

A 7-es személyes évben előtérbe kerülhet az útkeresés, az élet értelmének keresése, és a bennünket körülvevő valóság értelmezése. A 7-es rezgése a meditáció fontosságát is bekapcsolja az életünkbe, hiszen szükségét érezzük, hogy egy imádság kezdődjön el közöttünk és egy magasabb rendű erő között. Fontossá válik számunkra, hogy minél mélyebben tapasztaljuk meg ezeket a belső élményeket, s a hétköznapjaink részévé tegyük ezeket. Így indul útnak a változás az életünkben, egyre inkább érezzük az ellenállhatatlan erőt, hogy ezt a békét és nyugalmat a hétköznapjaink részévé tegyük.

Azonban a 7-es személyes évnek is megvannak a maga kihívásai. Ez éppen az elkülönülésről szól, ha valaki ellenáll a változásoknak és inkább visszahúzódik. Mivel a 7-es év egy cselekvő év, az, aki passzív nehezen élheti meg a folyamatosan cselekvésre ösztönző történéseket. Azoknak, akik aggodalmasak, kritikusak és óvatosak az élettel szemben, őket folyamatosan olyan helyzet elé állítja a sors, hogy a komfort zónájukat tágítsák. Ennek az évnek nagy kihívása lehet, hogy a mentális projekciók világából kilépjünk, s megtapasztaljuk a minket körülvevő világot olyannak, amilyen, ne előre megtervezett, tudattalanul futtatott elvárások alapján ítéljük meg a helyzeteket, emberek viselkedését.

A 7-es szám az érzések és az érzékiség felvállalását is elhozza az életünkbe. Ehhez azonban fontos, hogy a mentális analizálást és racionalizálást magunk mögött hagyjuk és megnyíljunk a valódi érzelmeinkre. Bizonyára az érzelmi fájdalomtestünkben lévő sebek miatt próbálunk “hideg fejjel” úrrá lenni az életünkön, de mivel szükségünk van az érzelmeink szabadságára és energiájára, itt az ideje, hogy felolvasszuk mindazt, amit korábban lefagyasztottunk a szívünkben.

7-es spritualitásHa lehasadunk a szeretetről, a szerelemről, az élet öröméről, akkor könnyen védekezővé válhatunk, s a védekezésünket a cinizmus mögé rejtjük. Ez viszont a rettegés mintája, hogy nehogy újra sebezhetővé váljunk az érzéseink által. Érdemes felismerni, hogy a szeretetben nincsen fájdalom, nincsen megsebzettség, ami ezt okozza, az az elvárások, s abban a pillanatban kizuhantunk a szeretetből, s átzuhantunk a hitrendszereink csapdájába. Ha egy helyzetben nem érezzük többé a szeretetet, akkor ismerjük fel, hogy hátra kell hagynunk azt a helyzetet, ahelyett, hogy megpróbálnánk átszínezni egy szerethetőbb verzióra, ami egy illúzióba húz bennünket.

Ezek a kihívások azonban segítenek, hogy visszatérjünk a valódisághoz, a szeretethez és éppen ezért fordulhatunk a spiritualitás felé, hiszen érezzük, hogy csak úgy lelünk megnyugvásra, lelki békére, ha meg tudjuk bocsátani azt, amit eddig lelki sebekként cipeltünk magunkon. Ha hajlandóak vagyunk elfogadni, hogy cselekvésre szükség van, hogy a változás az élet része, hogy nem betonozhatjuk be a jó dolgokat az életünkbe, mert különben élettelenné válnak, akkor keresünk “valamit”, ami segít számunkra a pozitív áramlást fenntartani.

Ez az áramlás a meditáció. Ez az áramlás a hit. Ez a tanulás a bölcsességről szól, elmélyíteni azt a tudást, ami bennünk gyökerezik, de még sosem gondoltunk arra, hogy fölfelé tekintsünk, hogy vajon hány helyre és hova ágaznak szerte a tudás különböző ágai, hány gondolatot indítottunk el magunkban, amelyek valahova fejlődtek, s most itt az ideje, hogy ezt a fát, a tudás fáját egy kicsit jobban megvizsgáljuk. Ha kell, az elszáradt ágakat levágjuk, ha kell visszavágunk ágakat, mert még lehet belőle új hajtás. Figyeljünk befelé, aztán pedig lényünk mélyéről cselekedjünk!

Hogyan számold ki, hogy hányas éved van? Adott valaki, aki 07.01-én született. Az ő személyes éve 2015.07.01. – 2016. 07.01-ig fog tartani. Tehát a jelen időszakra vonatkozóan a következőképpen számoljuk ki az évét:

2+0+1+5+7+1 = 16  1+6=7 Így láthatjuk, hogy az illető jelenleg a 7-es évét éli. Te hányas évben tartasz?

Varázslatos utazást! 🙂

Kammerer Edina Bliss

Szerzői és minden jog fenntartva. Megosztható változtatás nélkül. Minden egyéb terjesztés engedélyköteles.

www.blissragyogas.hu

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!