Bliss - Nekem - Neked

A 8-as év rezgése

8Hiszek a számok rezgésében. Hiszek abban, hogy a személyes évünket áthatja az adott szám rezgése. A személyes tapasztalatim is megmutatták, hogy a 8-as év alkalmas arra, hogy a bőség történetünkön dolgozzunk és a hiánygondolkodásunkat átalakítsuk és megértsük, hogy a bőség mindenhol jelen van körülöttünk, csak a bennünk lévő gondolatok, hitrendszerek akadályoznak abban, hogy elérjük a vágyott bőséget.

Az előző évek tapasztalatai segítenek, hogy megtaláljuk magunkban az erőt, amely a szellemi megértésből fakad. Amikor megértjük, hogy mi miért történik velünk, a dühünket át tudjuk alakítani személyes erővé, ami egyfajta harmóniát teremt bennünk. Úgyis fogalmazhatunk, hogy beérik az előző 7 év gyümölcse, s amibe az energiát tettük, amire a figyelmünket fókuszáltuk, abból ki tudjuk venni a bőséget, mint energiát.

Ez egy szorgos év, tehát ugyanúgy foglalkoznunk kell azzal, amit elültettünk, de már kevesebb erőfeszítésbe kerül, mint korábban. Úgy is fogalmazhatnék, hogy amit az előző 7 évben teremtettünk, az most a 8-as évben megnyilvánul. Ha nem értjük tehát, hogy miért történik velünk az, ami, akkor érdemes mélyen magunkba nézni, hogy vajon miért akartuk azt megélni, ami éppen történik velünk.

Mivel ez egy aktív, cselekvő év, sok tervvel, ötlettel és sikerrel, ezért hajlamosak lehetünk túlhajszolni magunkat, ezért fontos, hogy tudatosan figyeljünk arra, hogy legyen elég szabad időnk, hogy vissza tudjunk töltődni. Én sajnos erre nem tudtam odafigyelni, ezért az élet “állított meg”, hogy szenteljek időt a lazításra. Ha tudatosak vagyunk, akkor ezt elkerülhetjük.

A 8-as évben tehát a hatalom és erő témáit tudjuk átégetni magunkon. Ezek általában véve is olyan témák, amelyekhez sok romboló asszociáció tartozik, a hatalomhoz a legtöbb ember azonnal azt kapcsolja, hogy valaki uralkodik a másik felett, hogy azzal vissza lehet élni, az erő pedig jellemzően az agresszió témájával kerül egy csoportba. Pedig fontos, hogy letisztázzuk magunkban, hogy hányadán is állunk ezekkel a kérdésekkel és ha érezzük, hogy van félreértésünk, elcsúszásunk a témában, akkor itt az idő, hogy meggyógyítsuk.

bőség-angyalIlyenkor intenzívebbé válik annak a lehetősége, hogy a tudásunkat, a képességeinket, a végtelen energiáinkat pénzre váltsuk, s ezt a pénzt jól használjuk fel magunk és akár mások életében. Ez az időszak megtanít bennünket a pénzzel bánni, és megtanít bennünket arra, hogy megértsük a pénz, mint energia természetét. Ide tartozik az, ha valaki kórosan “nemtörődöm” a pénzzel, de az is, ha pazarlóan szétszórja. A 8-as év megteremti az egyensúlyt bennünk, s ha korábban megtapasztaltuk magunkban a szűkösség érzését, akkor ez az év alkalmas arra, hogy feloldjuk.

A 8-as év megmutatja számunkra, hogy milyen a teremtő erőnk. Éppen olyan, mint a 8-as maga, végtelen és határtalan (mint fekvő nyolcas, ami a DNS kettős spiráljának a kódja). Ebben az évben folyamatosan tapasztaljuk, hogyan hozza el a 8-as személyes év a változást. Megtanítja a rugalmasság törvényét, hogy tudjunk együtt alakulni a dolgokkal, történésekkel és ne ragaszkodjunk feleslegesen dolgokhoz. Ennek a tudásnak a 9-es évben nagy hasznát vesszük majd.

Tehát összefoglalva, a hatalom, az erő, és a pénz energiái mozdulnak meg a legintenzívebben és a legtöbb tanulás ezekben a témákban ér. Az ehhez tartozó területeket veszi górcső alá az élet és visszatükrözi nekünk azt, hogy hol tartunk ezekben a témákban.

Hogyan számold ki, hogy hányas éved van? Adott valaki, aki 05.04-én született. Az ő személyes éve 2015.05.04. – 2016. 05.04-ig fog tartani. Tehát a jelen időszakra vonatkozóan a következőképpen számoljuk ki az évét:

2+0+1+5+5+4 = 17  1+7=8 Így láthatjuk, hogy az illető jelenleg a 8-as évét éli. Te hányas évben tartasz?

Varázslatos utazást! 🙂

Kammerer Edina Bliss

Szerzői és minden jog fenntartva. Megosztható változtatás nélkül. Minden egyéb terjesztés engedélyköteles.

www.blissragyogas.hu

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!