Bliss - Nekem - Neked

A 9-es év rezgése

9-es számHiszek a számok rezgésében, sokat foglalkoztam már korábban is azzal, hogyan hatják át a számok az életemet, s hogyan tudok a segítségükkel tudatosan megélni egy évet. Mielőtt tavaly, a szülinapomkor beléptem volna a 9-es évembe, végig gondoltam, hogy mi mindent adhat ez az év, de a valóság mindig felülmúlja az elképzelést. Más valamit tudni és más azt megtapasztalni.

A 9-es a befejezés és a lezárás száma. Az élet kerekén az utolsó szám, mielőtt elindul az új. A legmagasabb egyjegyű szám, ezért a legkifinomultabb és a legfejlettebb. Ha jobban belegondolok, akkor mint egy lezáró év, magában foglalja az össze előtte lévő év tapasztalatát, megélését, örömét és bánatát, s ha jól bánunk a megtanultakkal, akkor a 9-es év segíti, hogy egy magasabb tudatossági szintre emelkedjünk, s átlényegítsük magunkat az 1-es újrakezdő, elindító évébe. De csak úgy tudunk átlényegülni, ha összegzünk, s ha engedünk bizonyos dolgokat távolodni, amelyek már nem állnak összhangban velünk. Hiszen azért változnak a dolgok körülöttünk, mert mi magunk is változunk.

Én szeretek 7-es ciklusok helyett 9-esekben gondolkodni, mert számomra a 9-es szám a beavatást jelenti, s általában az anyaméhben is 9 hónapot töltünk, s bár a 7-es egy misztikus szám, de a 9-es segíti a szellemi megértést egy ciklus végén éppen a beavatás által. A beavatás pedig nem jelent többet, mint elmélyíteni valamit, a lényünk részévé tenni, s hű maradni ahhoz az eszenciához, amiért megharcoltunk. Hiszen minden újban ott rejlik valaminek a vége is.

A 9-es évben nagy szerep jut az önismeretnek és a gyógyulásnak. Hogyan is tudnánk valamit az életünk részévé tenni, ha nem tudjuk róla biztosan, hogy együtt rezeg a lelkünkkel, hogy valódi-e. Ehhez szükségünk van arra, hogy őszinték legyünk magunkhoz, s merjük meglátni a saját igazságunkat helyzetekkel, emberekkel, elvekkel, hitekkel kapcsolatban, s merjünk látszódni abban, amit igaznak hiszünk. Ezért a 9-es évben ott az erő is, ami támogat abban, hogy végig tudjuk vinni azt a gyógyuló folyamatot, amiben összegzünk, lezárunk, megpihenünk és újra útra kelünk. S ebben rejlik a felelősségvállalás témaköre is, vállalom-e az életemért a felelősséget, merem-e megtenni azokat a dolgokat, amelyektől jobb lesz az életem, vagy engedem, hogy továbbra is mások mondják meg, hogyan éljek.

9-es szám2A 9-es évben visszabontjuk magunkat, ha úgy tetszik. Lehámozzuk magunkról azokat a rétegeket, amelyek ránk zárultak, de inkább fogva tartanak, mint táplálnak. Így jutunk el belülre, s így találjuk meg újra önmagunkat, már egy kicsit másképpen, mint előtte. 9 év hosszú idő, sok minden történik velünk ezalatt az idő alatt. S a 9-es év a Remete éve, ami nem jelenti azt, hogy az embernek egyedül kell lennie, sokkal inkább azt, hogy igényli az egyedüllétet, hiszen ebben a csendben, a magunkra fókuszálás csendjében fogjuk meghallani a belső hangunkat, így tudunk csak a belső mesterrel kapcsolódni, így tudunk eligazodni a számos útvesztőben, s így tudjuk újra az igazi értékeket meglelni magunkban.

Amikor egy útelágazáshoz érünk, azt csakis a középpontunkban állva tudjuk eldönteni, hogy merre akarunk tovább haladni. Ha kibillenünk egyik vagy másik oldalra, már nem vagyunk semlegesek. A 9-es évben mindig felerősödik a szellemi út felvállalása. Természetesen nem mindig figyelünk oda erre, hiszen lehetünk passzívak is, vagy ellen is állhatunk a változásnak. Ebben az esetben a 9-es év sok nehézséget és feszültséget tartogathat számunkra.

Ugyanakkor a 9-es év egy inspirált év, hiszen a tudatosság fejlesztését szolgálja. A kreatív energiáink dübörögnek, s aminek van létjogosultsága, s átviszünk az 1-es évbe, az mind támogatva van egy nem mindennapi erővel.

Nem volt mindig könnyű év számomra a 9-es év, mert a mélysége olyan helyekre húzott, amiket legszívesebben elkerültem volna, de mégsem bánom, hiszen egyre tisztábban látok. Megtanultam, hogy mit jelent a sorsunk iránt alázattal viseltetni és azt is megtanultam, hogy a türelem művészete egy olyan beavatás, ami az életet és a fejlődést szolgálja egy nagyon magas oktávon.

Hogyan számold ki, hogy hányas éved van? Én 11.27-én születtem, tehát az előző évem 2014.11.27-én kezdődött és 2015.11.27-én ért véget. Így összeadjuk a dátumokat: 2+0+1+4+1+1+2+7=9.

2015.11.27-én elindult az 1-es évem, ami 2016. 11.27-ig fog tartani. Varázslatos utazást! 🙂

Kammerer Edina Bliss

Szerzői és minden jog fenntartva. Megosztható változtatás nélkül. Minden egyéb terjesztés engedélyköteles.

www.blissragyogas.hu

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!